Profil

Om mig

Hej jeg hedder Rikke Nielsen 


Jeg har altid sat en ære i at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Mit arbejdsområde har de sidste 9 år været som social- og sundhedsassistent.


Jeg valgte at uddanne mig zoneterapeut, da jeg godt kan lide den holistiske tilgang, hvor man ser hele mennesket og ikke kun de symptomer folk har. Samt brænder jeg for at have med mennesker at gøre.


Det er meget vigtigt for mig, at mine klienter føler sig trygge og veltilpasse.

     Husk dig selv og følg din mavefornemmelse

RAB godkendt 

Jeg er RAB godkendt zoneterapeut gennem tkz®foreningen, hvilket betyder:

  • Det er en garanti for dig som min klient, at jeg har gennemført og bestået eksamen i en uddannelse, der lever op til sundhedsstyrelsens krav for alternative behandlere.
  • Jeg lever op til regler for god klinisk praksis
  • Jeg forpligter mig til løbende at efteruddanne mig indenfor mit fag samt holde mig fagligt opdateret med ny forskning og nye tiltag
  • Der er mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” og fra andre sundhedsforsikringer - Gælder kun zoneterapi behandling

 

Tilskud: For at opnå tilskud fra sygeforsikring "Danmark" kræver det, at du har en lægeligt stillet diagnose. Når du er gået efter behandlingen, indberetter jeg elektronisk til "Danmark", og du får dit tilskud i henhold til den aftale, du har med "Danmark"

Links

Klientoplevelser

"Rikke har været en stor del af min kamp med Sclerose. Jeg kom til hende pga. ekstrem træthed og en nødvendig nattesøvn på mindst 10 timer, jeg gik derfra med et søvn behov på 7-8 timer, en masse fif og tricks til hvordan jeg tackler forskellige udfordringer i min hverdag, så som migræne.

Hun har fået mig til, at forstå og accepterer, at jeg skal lave nogle ændringer i mit liv for at få balance.

Rikke har min største anbefaling og jeg kommer gerne igen hvis der er det mindste!" Lykke 27 år

"Rikke hjælper mig med spædninger i nak og skulder. Med Rikkes rolige og professionelle tilgang, føler jeg mig altid i trygge hænder.

Når jeg får behandling, falder jeg for det meste i søvn. Hvilket gør at jeg bliver meget afslappet under og efter behandling.

Behandlingeren har på den måde en dobbelt effekt på mig. Jeg får afhjulpet, mine fysiske gener, samt blivet helt afslappet. Jeg kan derfor klart anbefalde behandling hos hende " Ursula 29 år